Clinic

Blicher Hemmer Gadd – Clinic

Drum Limousine præsenterer en eksklusiv trio clinic med bandet ”Blicher-Hemmer-Gadd”.

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål under denne clinic.
Efter clinic’en er der mulighed for at møde musikerne og få autografer og billeder sammen med dem.

Legenden Steve Gadd

Steve Gadd er en af verdens største legender indenfor trommeslagere og hans band ”Blicher-Hemmer-Gadd” er efterhånden verdenskendt for deres trio funk/soul.

Steve Gadd er en af verdens mest benyttede studiemusikere. Han har spillet med mange af de største musikere som f.eks. Paul Simon, Eric Clapton, James Taylor, Steely Dan, Chick Corea, Kate Bush, Paul Mc Cartney og mange flere.

Steve Gadd er en af de mest indflydelsesrige trommeslagere og han er med sin unikke spillestil elsket af mange musikere og fans.
Han er også manden bag trommerne på nummeret ”Fifty ways to leave your lover” med Paul Simon.

Bandet

Michael Blicher og Dan Hemmer mødte i 2014 den amerikanske trommeslager Steve Gadd og dannede trioen ”Blicher-Hemmer-Gadd”.

Michael Blicher er kendt fra bands som Astro Buddha Agogo, Radiostar og The Kutimangoes, hvor man tydelig hører hans passion for de mange forskellige stilarter.
Om det er jazz, folkemusik, afro, soul eller funk, så bidrager Michael Blicher med stemningsfulde melodier.

Dan Hemmer er en sand mester på sit Hammond orgel. Han har spillet med en bred vifte af forskellige musikere i både Danmark og udlandet. Han har bl.a spillet med Astro Buddha AgogoBrazilian BootsLindberg Hemmer FoundationSax’n’Drawbars og Sara Indrio & The Latin Collective.

Michael Blicher: Sax
Dan Hemmer: Hammond Orgel
Steve Gadd: Trommer

Drum Limousine udstiller

Denne eftermiddag åbner vi dørene kl. 13.00, hvor Drum Limousine udstiller mange nye trommer, lilletrommer, percussion samt Avantgarde bækkener og tilbehør. Der vil være mulighed for at teste disse instrumenter før og efter clinic’en.

Kendte danske trommeslagere

Der vil også være mange kendte danske trommeslagere, som bliver interviewet, før clinic’en starter.

Konferencier

Simon Sandfeld

Billetter

Der vil være mulighed for at købe billetter med ståplads eller unummereret siddeplads.

Arrangør

Drum Limousine – Concept Drum Store

Køb billetter i vores butik eller her https://www.ticketmaster.dk/event/VES2102G?language=da-dk&camefrom=vegadk&brand=dk_vega&fbclid=IwAR2bOszRcAFkfOFfD4iSzhnx3fOnGpsvdPv2owM9QGVQe386Rl1uO-ePz-M